Testimonial van Martine Dekker

Merissa is een hardwerkende collega die ongestoord oplossingsgericht, efficient werkt en in een hoog tempo veel werk kan verzetten. Zij is professioneel, verstaat haar werk als geen ander en je kunt haar elke vertrouwelijke klus in handen geven. Zij is heel flexibel en staat altijd voor je klaar als je vragen hebt of salarisberekeningen nodig hebt. Daarnaast heeft zij veel ervaring met reorganisaties.

Ik zou Payroll in Process zeker aanbevelen omdat Merissa werk uit handen neemt en snel secuur werk levert.

Martine Dekker

Afdelingsassistent Rijksmuseum

Testimonial van Christel

Als eindverantwoordelijke voor HR binnen het UCK, heb ik met Merissa samengewerkt. Zij bleek een hele loyale collega, die er alles aan doet om het werk af te krijgen.

Merissa werkt hard en secuur, ze is een kei in personeels- en salarisadministratie.

Testimonial van Ingeborg de Moor

Van februari 2019 tot augustus 2019 heb ik met Merissa samengewerkt bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten, dat helaas faillissement moest aanvragen.

Merissa heeft zich tot het laatst toe ingezet voor de salarissen van de medewerkers en de personeelsadministratie. Zij zorgde op zelfstandige wijze dat alles op rolletjes liep en werkt secuur en foutloos. Daarnaast dacht zij mee over complexere zaken. Als interim adviseur (P&O) vond ik het heel fijn dat zij met haar enorme ervaring bij het UCK wist hoe alles werkte daar!

Een hele fijn en waardevolle collega, die ik van harte aanbeveel voor interim salarisadministratie en alles wat daarbij hoort!

Ingeborg de Moor (interim HR adviseur)